Aroma-zvučni tretmani

Za osjećaj opuštenosti  i beskraja

Aroma-zvučni tretmani su kombinacija aroma masaže i zvučnog tretmana s tibetanskim zdjelama

Pogledajte video kako tretman izgleda ovdje i/ili nastavite čitati. Na kraju tekstualnog opisa nalazi se cjenik i utisci korisnika

Aroma masaža…

Ugodno se smještate na masažni stol. U prostoriji prava temperatura. Nema buke, samo lagana ambijentalna glazba. Masaža nije ni započela a već se osjećate kao kod kuće. Miris eteričnog ulja vas obavija.

U sobu ulazi maser i masaža započinje.

Pritisci ugodni i dovoljno snažni da vam daju prostora da svoje tijelo u potpunosti osjetite. Toliko je ugodno da biste zaspali. No ipak ostajete budni jer na nekim mjestima vas boli malo više. “To su određene blokade” – kaže maser dodirom ali ne i riječima. Tiho nastavlja dalje. Masira bolno područje malo više ali ne i previše. Onoliko koliko je potrebno da i sami usmjerite pažnju na to i da bolno područje u potpunosti opustite.

Masaža se nastavlja. Tijelo više skoro i ne osjećate. Sve je samo toliko glatko, ugodno i toplo .

Slijedi drugi dio tretmana.

Zvučni tretman…

Maser vam daje par minuta da dođete k sebi i da se lagano okrenete na drugu stranu.

Na leđima ste, pokriveni toplim ručnikom. Zatvarate oči a prostorom se počinje širiti glazba iz drugog vremena.

Zvuk je to tibetanskih zdjela, koje stvaraju posebnu melodiju u tom trenutku samo za vas stvorenu.

Ne znate kuda će vas to odvesti, osjećate se samo zvukom okupani.

Ne znate jeste li više svjesni ili ne, osjećate samo kako prostranstvima putujete.

Zvukovi dopiru duboko kroz vašu kožu i stvaraju unutarnju harmoniju.

Ne znate što sve to znači, u melodiju se upliću još neki instrumenti. Sve dok na kraju ne začujete glasan i jasan zvuk tibetanskih zvončića koji daju znak kraja ovoj ceremoniji.

U prostoriji ostajete sami.

Maser je izašao kako bi vam dao vremena da k sebi ponovno dođete.

I to je to? – pitate se.

Da, to je to, kaže maser i pruža vam šalicu čaja.

 ….

Ovo je ukratko kako sam ja svoj prvi tretman osjetila i kakvog ga želim uvijek iznova prenijeti drugima.

Aroma-zvučni tretman je jedinstven spoj masaže i meditativne tehnike koja upotrebljava zvuk kao alat za dostizanje stanja duboke opuštenosti i proširenog stanja svijesti.

Više o tome kako zvuk (glazba) djeluju na čovjeka možete pročitati u rubrici “Blog”. A zašto spajamo masažu i meditativnu tehniku – zato jer čovjeka promatramo kao cjelinu – um, duša i tijelo, te tako nastojimo holističkim pristupom uspostaviti ravnotežu u čovjeku.

Svaki aroma-zvučni tretman je poseban i individualan. Neki traje duže a neki kraće. Postoji mogućnost izvođenja samo aroma masaže ili samo zvukoterapije. Neke od mogućnosti navedene su u cjeniku a sve se izvodi prema potrebama i dogovoru s klijentom.

Također, uz svaki aroma-zvučni tretman ide i inicijalni razgovor koji nam služi da zajedno sagledamo problem i da propitamo moguća rješenja.

Ukoliko želite duži razgovor, odnosno treba Vam individualno savjetovanje – moguće je i samo to naručiti. Rado ćemo Vas savjetovati vezano za temu osobni razvoj i meditacija.

Provjerite mogućnosti u cjeniku i za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Naručite svoj tretman danas jer radimo isključivo prema prethodnim najavama.

Neki od prijašnjih klijenata su za ovaj tretman rekli:

“Kada ste mi prvi put rekla da radite masažu s nekakvim zdjelama – pomislio sam: “Ma što ona meni sada priča? Kakve zdjele? Ne treba mi to. Samo nek me ona dobro izgnječi”. Ali sada, nakon masaže, ne znam što bih rekao. Osjećam se.. ma ne znam kako bih to uopće opisao.. Opušteno, ful opušteno.. Ali i neobično, ne znam što bih rekao, kao da sam negdje putovao.. I dugo je trajalo, imao sam osjećaj da vrijeme ne prolazi. Baš se izgubiš i opustiš u takvom tretmanu”. (R.Š.)

“Ti baš imaš posebnu intuiciju u masaži. Ja sam mislila da me na onom mjestu treba malo više stisnuti, a ti si me onda lijepo iznenadila onim zdjelama”(M.L.)

“Kada sam vas prvi put vidio mislio sam da ćete me sigurno samo lagano masirati, ali poslije ste me baš ugodno iznenadili. Baš ste me fino stisnuli, baš onako kako sam htio” (Z.M.)

“Ja baš jako volim masaže i kada ste mi rekla da radite masaže s eteričnim uljima i glazbom, znala sam da je to nešto što mi treba. Baš sam to očekivala i to sam i dobila – masaža je bila skroz opuštajuća. Hvala vam!” (D.Č.)

logo-proziran                          život u harmoniji

Život je put k sreći i sreća sama
Živjeti u harmoniji – to je to
I to je to što postižemo našim aktivnostima

Follow

Pin It on Pinterest