Salie – ime hebrejskog podrijetla koje nosi značenje novog početka

Marinela Salie

Wellness coach i terapeut. Ljubitelj prirode, glazbe i meditacije. Moto: Tu smo da bismo se povezali i zajedno istraživali nebrojene mogućnosti. Živi sa srcem, živi strasno, kao da imaš danas i sutra i prekosutra. Odbaci prevelika očekivanje i dodaj svugdje malo humora.

Nešto o meni:

Najbolje riječi koje me opisuju, pronaći ćete među mojim tekstovima na blogu. Tekstovi su to koji govore o uspjehu, sreći, razumijevanju emocija, putu meditacije. U tim tekstovima najviše o sebi razotkrivam. Sve ostalo su samo detalji, pa evo ih ovdje u pomalo pjesničkom stilu.

U životu sam prolazila kroz razne izazove koje su me malo po malo učile životom. Naučila sam kako osvijestiti svoje tijelo, slušati svoje potrebe i kako slušati ostale. Bavila sam se jogom, plesom, pjevanjem, glumom i sviranje. Išla u planine i morske dubine. Radila sam s djecom i s odraslima, vodila ih u različitim aktivnostima. Vodila sam grupe, bila sam u grupi vođena. Istraživala sam sva svoja psihička stanja i pomagala si literaturom i edukacijama koje sam pohađala.

Sada, s 35 godina, vidim da još uvijek ima mnogo toga za istraživati i učiti. A sve ono što sam dosada naučila, rado ću s vama podijeliti.

Formalno sam se obrazovala na Sveučilištu u Puli kao predškolski odgajatelj, zatim sam u Padovi završila kolegije Socijalne i Dinamične psihologije, završila sam stručno usavršavanje za wellness terapeuta i pohađala sam brojne radionice i edukacije od voditelja aqua fitnessa do zvukoterapije i od nordijskog hodanja do art terapije.

Rođena sam u Fažani, živjela u Puli, Zagrebu, Padovi (IT), Podčetrtku (SLO)…

Išla sam gdje sam htjela ili kuda me život vodio.

Danas sam u Zagrebu i tu sam za vas i za nas otvorila obrt “Salie – obrt za usluge poticanja kreativnosti i osobnog razvoja”. U obrtu za sada radim sama i surađujem s više stručnih suradnika.

Redom to su:

Darija Barić – joga instruktorica, fitoterapeut (Ajara Healthcare Centar)

Ivana Novačić – zvukoterapuet i akademski glazbenik (Phonos – udruga ljubitelja zvuka)

Nana Sklevicky Majer – učiteljica yoge (Yoga u Srcu Zagreba)

Commi Balde Kouyate – profesionalni glazbenik i plesač iz Senegal

Ablaysi Seydi – profesionalni glazbenik i plesač iz Senegal

Iz medija

Marinela Salie Švik se tražila u mnogim profesijama. Tako ima diplomu predškolskog odgajatelja te završene edukacije iz psihologije i zvukoterapije, a godine rada u turističkoj animaciji odvele su je prema novom području – wellness terapiji. Danas ima još jednu diplomu – onu wellness terapeuta, a uz potporu za samozapošljavanje otvorila je obrt Salie gdje pomaže ljudima pri osobnom razvoju kroz razne meditativne i kreativne aktivnosti.

JutarnjiLife – Životne priče

Posao za vlastiti gušt otvorila je i Marinela Švik prije godinu dana kada je odlučila pokrenuti aktivnosti za osobni razvoj i “život u harmoniji”. Magistrica predškolskog odgoja, nakon završenog visokoškolskog obrazovanja, devet godina radila je u turističkoj animaciji. Iako nije oduvijek sanjala o svom wellness centru, voljela je raditi na sebi i znala je da se želi baviti kreativnim poslom.

Galerija

logo-proziran                          život u harmoniji

Život je put k sreći i sreća sama
Živjeti u harmoniji – to je to
I to je to što postižemo našim aktivnostima

Follow

Pin It on Pinterest